Evet dostlar egzostumun yapımına dış gövdeden başladım önce kafamdan şeklini tasarladım yalnız plan yoktu elimde bitmiş halinin resmini görmüştüm planını kafamdan tasarladım
Uploaded with ImageShack.us
daha sonra borularını ve flanş larını ayarladım tabi bunu dışarda tornacıya gitsem baya masraflı bir iş olurdu tersane de 2 çift ayakkabıya torna işini yaptırdımkaynatma işi benim eserim tabiki
şu haliyle bişeye benzemiyor ama gelecek birazdan
içine oturtup merkezini ayarladım perçinlerini vurup sabitledikten sonra özel kaynağa gitmesine hazırdı özel diyorum çünkü malzemesi farklı ve sadece argon kaynağı ile kaynak yapılıyor malzeme
nihayet 1 senelik bir uğraş sonrası eski egzostumu kestim ve yerine kelepçeli montesini yaptım kelepçeli olmasının nedeni muayeneye giderken söküp içine bulaşık teli doldurup sessiz bir şekilde olayı atlatmak
ve monteli bitmiş hali harcadığım para toplam 8 tl o da içindeki rulmanlar dönmesi amaçlı ama iç borulara biraz daha kavis vermem lazım çünkü gaz verdiğimde dönmüyor açtığım bir zaman onu da halledeceğim bu arada pizza yapıyordum kendime yandı galiba kokusu geliyor selamlar

kaynatma işi benim eserim tabiki