+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.
    FireRiders - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış- FireRiders

Herkese Merhaba,

2 hafta önce tesadüfen Achille ile tanışma fırsatım oldu...
    Achille nin de önerisiyle grubunuza üye oldum. Ama grubunuzun yolgeçen hanı olmadığını ve mesaj yazmadan önce kendimi tanıtmam gerektiğini bugün öğrendim

Adım Barış, 36 yaşına doğru hızla ilerliyorum, evliyim, Pendik-Kurtköy de oturuyoruz, Sağlık-Biomedikal alanında çalışmaktayım...

Yaklaşık 2005 yılından beri motor kullanıyorum. Son motorum 2003 model Yamaha
    Supersport 1100 Chopper, klasik olduğu için yenilemeyi yada satmayı düşünmüyorum...

İşlerim oldukça yoğun olduğu için genellikle zaman sıkıntısı yaşamaktayım ama Achille nin de ısrarıyla bu Perşembe günü yapılacak toplantıya gelmek için elimden geleni yapmaya ve sizlerle yüzyüze tanışmaya çalışacağım.

Selamlar

MODERATOR
    Volare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba Hoşgeldiniz FireRiders.
    Perşembe görüşmek üzere ozamn

H.D. XL1200C Sportster

TREASURER
    Achille - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Barış aramıza hoşgeldin, katılımcı ve kalıcı olmanı diliyorum. Toplantılarımız Custom,cruiser,chopper sürücülerine herzaman açıktır, fakat uzun sürüşlerimizde bizimle sürebilmek için katılımcı bir üye olmak öncelikle kısa mesafelerde sürüş yapıp birbirimizi yolda tanımak ve grup sürüş kurallarını benimsemek uzun yolda grup sürüş güvenliği açısından olmazsa olmaz şarttır. Yoksa bizde teklif var ısrar yok
    Alper ŞİLE // VT 750 SHADOW C4
    Black or White , Death or life

merhaba fireriders.. hoşgeldin..
    karadeniz'den sevgiler...