Anketimiz: Bulgaristan Primorsko Gezisi

Katılımcı sayısı
7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Nihayet beklediğim gezi, bana her türlü 12/16 Ağustos tarihi uyar

6 85.71%
  • Pazartesi mesaide olmam gerek bana 12/15 Ağustos Tarihi uyar

0 0%
  • Ne yazıkki çok istememe rağmen eşim eğlence resimlerini görünce izin vermiyor

1 14.29%
+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 1 2 3
Toplam 26 sonuçtan 21 ile 26 arasındakiler gösteriliyor.
    Çatlama cagi okadar fotoğraf kolay olmayacak bir de gelmediğine üzüleceksin

Gerçekten çok üzüldüm gelemediğime.
    Çok çabaladık ama aşamadık engelleri

Harika bir yolculuk, muhteşem bir dostluk.
    Öncelikle geziyi organize eden ve emek veren Başkan ve Doktor'a ardından katılan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
    Ben kendi adıma çok keyif aldım ve eğlendim. Bulgaristan'da yardımlarını esirgemeyen tüm "The Riders MC" kulübüne, başta Dimo ve diğer üyelere de çok teşekkürler.
    Yine olsun yine giderim..
    Sağolun dostlar... (Hadi Ercü, koy şu resimleri...

CHAPTER LEADER
    KARADAĞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bulgaristan Fatihleri hoşgeldiniz...
    Ayrıntıları dinleriz artık Yazar dan.....
    KİŞİLERİN ÖZELLİKLERİ CUSTOM LARINDA GİZLİDİR...

VN 800
    06 KRD 99

GEZİYE KATILAN DOSTLARIMA , BENİM VE BULGARİSTANDAKI DİMO VE CLUP ARKADAŞLARININDA ADINA DA TESEKKÜR EDERİMM.... BENİM İÇİN COK GÜZEL VE KEYİFLİ BİR GEZİ OLDU . UFAK TEFEK AKSAKLIKLARIN KEYFİMİZİ BOZMASINA İZİN VERMEDİK. UMARIM TÜM ARKADAŞLAR GEZİDEN BENİM KADAR MEMNUN KALMIŞLARDIR.
    GEZİYE KATILMAK İSTEYİPDE BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI KATILAMAYAN ARKADAŞLARIN SENEYE KADAR SABRETMELERİNİ ÖNERİRİM 
    Teşekkürler..

İstanbul'dan başlayıp teker döndürerek katetdiğimiz, Dereköy-Primorsko-Sozopol-Burgas-Nessebar-Yambol-Hamzabeyli-İstanbul yollarında yaklaşık 1240 km sürdükten sonra nihayet dün gece saat 22:00 gibi bu güzel gezimiz eve dönmemizle sona erdi.13 Ağustos'ta Ulus'ta Konsolosluktan vizelerin alınması, yolculuğumuz,Bulgaristan'daki keyifli geçen günler,CMR ye gönül vermiş arkadaşlarımızla, eski dostlarla birlikte, plastiklerimizle çaydanlıklar arasında tekrar sürebilmek gerçekten çok güzeldi.)
    Bu organizasyonu düzenleyen sevgili Başkan ve Doktor'a, Bulgaristan'da gösterilen ilgi ve dostluk içinde Dimo ve arkadaşlarına teşekkür ederim.)
    12 motorsikletli gurubumuzla Bulgaristan yollarında ses getirdiğimiz için çok mutluyum, 2011 de görüşmek dileğiyle,sevgiler,saygılar)
    Konu coolman tarafından (08-19-2010 Saat 08:14 AM ) değiştirilmiştir.
    Suha Tapunç A Rh+